Partners

Samenwerken in een omgeving van wederzijds vertrouwen en respect. Bytesnet is dé partner van data-afhankelijke organisaties: educatieve organisaties, zorginstellingen, overheid en ondernemingen. Onze mensen zorgen dat verbinding bindt. Bytesnet bedenkt én faciliteert voor u de beste en slimste datacenteroplossingen. Op basis van verbondenheid, professionaliteit en  lokale bereikbaarheid. Onze mensen zorgen dat verbinding bindt. Bytesnet bedenkt én faciliteert voor u de beste en slimste datacenteroplossingen. Zodat uw klanten zorgeloos hun werk kunnen doen.

Bij VMD Koster krijgt u duidelijk en eerlijk advies over verzekeren, risicobeheer en pensioenen. Wij helpen vervelende verrassingen voorkomen. Omdat wij onze klanten veel werk uit handen nemen, kunnen zij zich bezighouden met waar ze goed in zijn.

BCM gaat over het beschermen van uw bedrijf tegen de gevolgen van omvangrijke verstoringen en (on)bekende bedreigingen en risico’s. Wat moet u doen en hoe pakt u dit aan? Bcm+ helpt u gedurende dit traject met opleiding, advies, coaching en implementatiebegeleiding, inclusief modellen en voorbeelden. Hands-on en met de voetjes op de grond.

QMS International is een wereldwijd opererende certificerende instelling op het gebied van managementsystemen. Sinds de oprichting in 1997 verzorgt QMS International voor een breed scala aan klanten het proces van certificering naar verschillende normen en standaarden. Middels een pragmatische en normconforme aanpak komt QMS International tegemoet aan de wensen van haar klanten. QMS International is met name werkzaam in Europa, Azië en het Midden-Oosten.

KAM Consultants is een specialist in certificatiebegeleiding en trainingen op gebied van Kwaliteit, Arbo, Informatiebeveiliging en Milieumanagement. Wij begeleiden bij het implementeren van ISO normen met als doel een praktisch managementsysteem op te zetten. In alle mate van behoeften bieden wij ondersteuning aan; van zelf een expert worden op ISO gebied, tot een complete ontzorging bij de implementatie van een norm.