Over ons

Consultancy


Onze consultants helpen met het veilig stellen van de bedrijfscontinuïteit. Met hun expertise stellen zij een Business Impact Analysis, Business Continuity Plan en Disaster Recovery Plan met u op. Voor advies over de juiste IT opzet en IT partners bent u ook aan het juiste adres. Met de uitkomsten heeft u een Plan van Aanpak klaarliggen waarmee uw bedrijfscontinuïteit veilig wordt gesteld.

Kantoor


BCM heeft in Woerden een hoogwaardige turnkey kantoorruimte van 300 m2 met 50 shared werkplekken beschikbaar. Iedere unit is afsluitbaar en biedt toegang tot uw eigen IT-Infrastructuur. De telefonie is direct beschikbaar, er zijn (eigen) toiletten, een keuken en u heeft een eigen kluis waarin u de belangrijkste noodvoorzieningen – zoals uw Business Contuinity Plan en crisisdraaiboek – kunt opslaan.

Voor het crisisteam is er een war room beschikbaar. In deze afsluitbare vergaderruimte kan een team binnen twee uur aan de slag om de crisis te managen. Er is een conference telefoon, flipover, office supplies en er is een scherm.

IT-Infrastructuur


De IT-infrastructuur is het kloppende automatiseringshart van een bedrijf, wat maakt dat iedereen effectief en efficiënt kan werken. Na een calamiteit in uw bedrijf is deze high quality standard life-line op onze uitwijklocatie binnen een paar uur operationeel. Alle belangrijke voorwaarden voor uw bedrijfscontinuïteit zijn voorhanden: telefonie, IT-infrastructuur, office supplies en printers. Click-and-work: alles is meteen werkbaar. De IT Infrastructuur wordt geregeld door onze partner Nextpertise. Natuurlijk geldt ook voor de IT-infrastructuur dat we waterdichte afspraken maken voor de toegang en bereikbaarheid van kasten, systemen, bekabeling en de te gebruiken IT-systemen.

Locatie


De uitwijklocatie vindt u in ons moderne kantoorgebouw Brainstede in Woerden, dat van alle gemakken is voorzien. Het staat centraal in Nederland, op een steenworp afstand van de A12. Onze klanten, die allemaal buiten een straal van 5 kilometer van Woerden komen, kunnen ons daardoor makkelijk bereiken. Het NS treinstation ligt vlakbij, op 10 minuten loopafstand. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid met tien elektrische laadpalen.

PTI


BCM huist in hetzelfde bedrijfspand als moederbedrijf PTI. Van huis uit is PTI dataverwerkingsspecialist, met name binnen het nutsdomein. PTI helpt klanten processen te optimaliseren met slimme, pasklare en kostenbesparende (communicatie)oplossingen en de modernste communicatietechnologieën. Hiermee bedient zij al 25 jaar vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven. Haar kernwaarden zijn betrokkenheid, transparantie,  vindingrijkheid en integriteit. PTI hecht veel belang aan de ISO-certificaties: 9001 kwaliteitsmanagement en ISO 27001 data-en informatiebeveiliging. Niet alleen klantbetrokkenheid is een groot goed, maar ook maatschappelijke partnerschap. PTI ondersteunt Spieren voor Spieren daartoe financieel en met kennis en expertise.

Maar PTI is meer, ze heeft meerdere labels; BCM, Collect, Brainstede en COD.

 

Visie


Haar visie: met klanten en partners samenwerken om gebruikers van begin tot het eind te ontzorgen. Dat doet PTI met expertise over dynamische communicatiesystemen. Werkprocessen worden snel ingericht met modulair opgebouwde oplossingen en geoptimaliseerd door het eindgebruikersgedrag te voorspellen met data-analyse. 

Missie


Haar missie: PTI’s bestaansrecht is een innovatieve organisatie te zijn die andere bedrijven ondersteunt om technische processen op een professionele en betaalbare manier te managen.