BCM partnership met KAM Consultants

BCM start een partnership met KAM Consultants ten behoeve van het ISO-certificeren van ondernemingen ten behoeve van de bedrijfscontinuïteit. BCM begeleidt en adviseert bedrijven over het Business Continuity Plan en biedt een betaalbare en optimaal ingerichte (fysieke) uitwijklocatie. KAM Consultants is specialist in certificatiebegeleiding en trainingen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieumanagement.

 

Business Continuity Management is het proces waarin de bedreigingen voor de bedrijfscontinuïteit worden vastgesteld en beheerst. Hiermee weten organisaties wat de kritische processen en de mogelijke consequenties bij een calamiteit zijn. Waarmee de juiste maatregelen kunnen worden getroffen om die verstoringen te voorkomen en bedrijfsprocessen te herstellen.

Certificatie reflecteert zekerheid en betrouwbaarheid
Het kiezen van de daarbij aansluitende ISO certificering – 22301 en 27001 – helpt bij het beschrijven van de eisen, het opzetten en implementeren van een goed BCM-proces. Het biedt uzelf, uw leveranciers of klant transparantie, betrouwbaarheid en toont aan dat u aan alle eisen voldoet om te alle tijden (bedrijfs)continuïteit te bieden. Een zekerheid die steeds meer (potentiele) opdrachtgevers/klanten vragen.