Alle bedrijfsrisico’s in kaart brengen

Steeds meer ondernemingen brengen hun bedrijfsrisico’s in kaart. Een goede zaak! BCM en VMD Koster verzekeringen hebben hun expertises gebundeld om bedrijven te helpen met risicobeheer. VMD Koster analyseert, adviseert en helpt bedrijven bij het verzekeren van deze risico’s. BCM biedt het verlengstuk op de verzekeringen met advies over het Business Continuity Plan en een betaalbare en optimaal ingerichte (fysieke) uitwijklocatie.

Risicobeheer doe je samen

Beide bedrijven opereren vanuit hun hoofdkantoor gelegen in het Groene Hart. Daarbij consulteren zij MKB bedrijven die nog niet de beschikking hebben over een uitgebreid continuïteitsplan voor hun bedrijf. Alle essentiële onderdelen worden onder de loep genomen: de bedrijf kritische processen, verzekeringen, benodigde I(C)T infrastructuur en de uitwijkvoorzieningen die minimaal nodig zijn. Na de analyse volgt er een actieplan voor beide bedrijven en het geconsulteerde bedrijf, waarna ze samen aan de slag gaan om alles sluitend te maken.

Jan Posma, directeur BCM, en Herman Broere, directeur VMD Koster verzekeringen,  ondertekenen de partnership overeenkomst.

Jan Posma, directeur BCM: “Wij zijn heel blij met de samenwerking met VDM Koster. VDM Koster is al jaren verzekeringspartner van het moederbedrijf van BCM, PTI. Wij zijn dus erg enthousiast dat klanten van BCM nu ook de meerwaarde van VDM Koster kunnen ervaren. VDM Koster biedt dat verlengstuk voor onze klanten die na een calamiteit de volledige bedrijfscontinuïteit verzekerd wil hebben.”

Herman Broere, directeur VMD Koster: “Wij analyseren, adviseren en helpen u bij het voorkomen en beperken van risico’s. Daarbij kijken wij veel verder dan alleen verzekeren. Met effectief risicobeheer helpen wij u vervelende verrassingen te voorkomen. Daarom zijn wij een partnerschap aangegaan met BCM, een totaalpakket aan diensten waarmee een bedrijf na een calamiteit snel weer op de been is.