AMP heeft onlangs gekozen voor BCM voor een compleet continuïteitsplan en volledig ingerichte uitwijklocatie. AMP is een specialist in het bezorgen van waardevolle en fraudegevoelige producten. Met het oog op het veiligstellen van hun bedrijfscontinuïteit waren zij al een tijdje op zoek naar een geschikte uitwijklocatie. Als logistieke dienstverlener met zeer kritische processen moeten zij echt 24/7 operationeel en bereikbaar zijn.

Marco van der Klij, Algemeen Directeur AMP Groep, vertelt ‘PTI bleek met BCM vanaf de eerste gesprekken de juiste partner. Naast de geboden uitwijkoplossing staan zij ons bij met advies inzake o.a. ons continuitsplan en calamiteitendraaiboek.

Doordat wij bij een calamiteit binnen 2 uur gezamenlijk vanaf 1 locatie kunnen werken is het voor ons mogelijk om deze spreekwoordelijke brand snel te blussen. Dankzij de 24/7 beschikbaarheid, ondersteuning en gratis jaarlijkse test van de BCM ruimte  is onze fysieke bedrijfscontinuïteit bij een calamiteit nu helemaal zeker gesteld – een geruststellende gedachte!’ 

Meer informatie: www.ampgroep.nl