Dohle Consultancy en PTI hebben per 1 januari een overeenkomst gesloten voor een strategische samenwerking. Met het partnership is het voor het MKB en MKB+ voor het eerst mogelijk om de gehele bedrijfscontinuïteit te verzekeren. Van het minimaliseren van de financiële-en reputatie schade na een calamiteit middels een continuïteitplan en uitwijklocatie, tot aan de bedrijfsschadeverzekering.

Dohle Consultancy is als verzekeringsconsultant verantwoordelijk voor het vinden van een verzekering die aansluit bij de specifieke wensen van de klant. Door de samenwerking met PTI kunnen de klanten vanaf heden hun gehele continuïteit verzekeren.

Volledig verzekerd

Joël Stolk, accountmanager BCM: ”Veel bedrijven beschikken al over een bedrijfsschadeverzekering maar zijn daarmee slechts verzekerd voor het financiële risico en voor een maximale termijn. De reputatieschade die volgt wanneer de processen en communicatielijnen stil komen te liggen zijn een bedreiging voor de continuïteit. Het wegvallen van het klantenbestand en een slechte reputatie is voor elke organisatie een doodsteek. Met BCM als aanvulling op de bedrijfsschadeverzekering kan elk bedrijf binnen 2 uur weer operationeel zijn en wordt zowel de financiële- als reputatie schade geminimaliseerd.”

Extra zekerheid naast de bedrijfsschadeverzekering

Ed Dohle eigenaar van Dohle Consultancy Verzekerings-en Risicoadvies: “Bedrijven kunnen niet zonder een goede bedrijfsschadeverzekering, maar als er werkelijk wat gebeurd moet er ook snel gehandeld kunnen worden zodat de bedrijfsprocessen van de onderneming zo min mogelijk stagneren. BCM biedt een aanvullende dienst aan, zodat bedrijven binnen 2 uur weer operationeel zijn, hiermee worden de financiële- en reputatieschade tot een minimum beperkt”.